IJssalon onwIJS ter overname aangeboden.

 

Na 10 jaar in de boeiende wereld van ambachtelijk ijs werkzaam te zijn geweest, willen wij graag een nieuwe uitdaging aangaan. Daarom staat onze ijssalon en ijskeuken ter overname aangeboden.

 

Wat we aanbieden is een goedlopende ijssalon (op een mooie hoeklocatie in de Heerlense wijk Aarveld/Bekkerveld/Douvenweide en een ruime ijskeuken met groot magazijn in Urmond, nabij de autoweg. (De ijskeuken is ook te verplaatsen naar de locatie in Heerlen).

Het ijs wordt gemaakt volgens eigen recept en dit wordt bij de overname overgedaan aan de nieuwe eigenaar(s). Tevens bieden we aan om het gehele ijsproces en de winkelvoering aan te leren aan de eventuele onervaren nieuwe eigenaar(s), indien gewenst.

Naast het ijs worden er ook (o.a.) koffie, ijscoupes en wafels aangeboden.

Daarnaast is er shop in shop een Leonidas Bonbon verkooppunt, het enige verkooppunt in Heerlen en omstreken.

De ijssalon biedt nog veel meer uitbreidingsmogelijkheden om de omzet te vergroten. Er is er een horeca-exploitatie- en terrasvergunning.

De ijssalon (huurpand) beschikt over binnen zitplaatsen en een buitenterras met stoeltjes, bankjes en tafeltjes. In de omgeving van de ijssalon is er gezorgd voor bankjes zodat de mensen ruim plek hebben om te zitten.

De kaart is zeker uit te breiden alsook de openingstijden. 

Wij werken toe naar onze nieuwe uitdaging en willen nieuwe ondernemers, als deze nog onbekend zijn in de ijsbranche graag helpen, voordat wij verder gaan met de volgende stap in ons leven.

 

Voor de duidelijkheid: wij gaan niet stoppen, blijven open, en draaien gewoon door, totdat er een overname plaatsvindt.

 

Bent u serieus geïnteresseerd en heeft u vragen dan gaan we graag met u in gesprek.

Telefoon: 0626904990, Michel Cornelissen