Leonidas Heerlen Chocolaterie

De bonbons

U vindt bij ons de heerlijkste Leonidas Bonbons. Onze bonbons worden wekelijks aangevuld vanuit Brussel. Zo kunnen we de versheid garanderen.

Ambachtelijke kwaliteit staat bij voorop. De luxe bonbons worden door ons met zorg handmatig geselecteerd en verpakt. Expertise en ervaring zorgen ervoor dat onze producten aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen.

 

We hebben verschillende leuke verpakkingen, de standaard doosjes? Klik hier.

 


Een leuk Kado?

 

Loop gerust binnen en stel een luxe doos - klein tot groot -  bonbons zelf samen, of laat u adviseren.

U kunt ook kiezen voor een mix van het huis.

 

Bedankjes op maat.

Informeer en bestel.

Relatiegeschenken

 

Als het gaat om originele chocoladegeschenken zijn de mogelijkheden eindeloos. Ook voor bedrijven smakelijke relatiegeschenken.

Informatie en/of offerte: info@ijssalononwijs.nl

of bel: 0644998228


De geschiedenis in het kort: Meer dan 100 jaar geleden (1913) legde Leonidas Kestekides in Brussel de eerste hand aan de praline zoals we deze vandaag kennen. Vier generaties Kestekides drukten door de jaren heen hun stempel op Leonidas, wat van dit merk een heus familiebedrijf maakt. Wat begon als één winkel met een guillotineraam waar pralines op de vensterbank tentoongesteld werden, groeide uit tot een merkbeleving wereldwijd met meer dan 1300 winkels. Iedereen geniet ondertussen van de verrukkelijke creaties van Leonidas.