Onze ijskeuken

Ambachtelijk bereid ijs.

Wij maken het ijs op ambachtelijke wijze - volgens ons eigen recept - in onze ijskeuken in Urmond.

 


De keuken

Het ijs wat u bij ons kunt eten, wordt op ambachtelijke wijze vers gemaakt in onze eigen ijskeuken.

Ons ambachtelijk ijs wordt bereid in onze moderne pasteuriseerketel en moderne ijsmachine volgens ons eigen samengesteld recept.

We gebruiken verse produkten en vers fruit van hoge kwaliteit en dat proef je.

Onwijs lekker ambachtelijk ijs bij IJssalon onwIJS, vol van smaak!

 

Mensen met een eventuele allergie kunnen ook goed bij ons terecht. Noten, gluten, melk-intolerantie? Het staat allemaal vermeld. Maar u kunt het altijd vragen aan onze medewerk(st)ers.

Kijkje in de keuken

Als het werk het toelaat mag u gerust een kijkje nemen in onze keuken. Geef dit gerust aan bij een bezoek. Onze ijsbereider is meestal vroeg bezig met het zorgen voor vers ijs in onze vitrine. Maar als u geluk heeft is hij ook in de middag nog zijn mix of ijs aan het maken. Hij laat u graag zien hoe het werkt in de keuken.

 

Wat is ambachtelijk?

Men noemt een product ambachtelijk of artisanaal als het op de originele of traditionele manier gemaakt wordt. Ambachtelijke producten dragen inzet en kennis in zich, elk product is uniek doordat de ambachtsman de individuele aandacht schenkt aan zijn recept, zijn grondstoffen en het maken van zijn eindproduct.